About

HELLO SHORTY

Ik heb een grote obsessie voor nagellak, en die liefde voor nagellak heb ik al jaren. En nu vond ik dat ik het wel lang genoeg heb uitgesteld, eerder ben ik ooit gastblogger geweest en nou werd het tijd dat ik zelf begon aan een blog. Dit is echt een grote passie voor mij en ik deel dit heel erg graag met jullie.

Eerlijk gezegd heb ik nooit echt de tijd gehad om fulltime tebloggen, en nu nog steeds niet. Zeker in verband met mijn examenjaar probeer ik zoveel mogelijk te posten. Vanaf 8 mei 2014 blog ik eindelijk voor mezelf. Yay!

En hoe ik aan mijn blognaam kom? Dat is gewoon een toepasselijke naam, meer niet eigenlijk. Want je kent het vast wel. Eindelijk hebben al je nagels de perfecte lengte, precies hoe je het hebben wilt. En dan op een of andere onmogelijke manier breekt er een (misschien zelfs wel twee) af. En zo neurotisch als ik ben kan ik dus niet met ongelijke nagels rondlopen, dus kort ik ze allemaal in en dan begint alles van voor af aan.

20140903_150432grey1

MIJN OBSESSIE

Ik denk dat van alles wat ik ooit gedaan heb, dit de meest uit de hand gelopen hobby is die ik heb. Dit begon heel onschuldig toen ik een filmpje keek en het blogwereldje ontdekte, al snel was het niet zo onschuldig meer. Ugh. Elke dag (of als het niet uitkwam, om de dag) na school met je fietsje langs het Kruidvat om te kijken of de nieuwe LE’s er al waren? Bij deze verslaving komt ook kijken dat ik maar als te graag elke dag opnieuw me nagels lak, uren naar mijn collectie kan staren en ik op ideeΓ«n kom zoals, dat ook s’winter’s mijn tenen best een kleurtje kunnen gebruiken. Lees hier meer over hoe alles begonnen is.

GREY

OVER MIJ

Oke, vooruit heel kort dan. Ik ben Tess, sinds maart 19 jaar oud en woon in Zoetermeer. Ik studeer voor Interieuradviseur aan het Hout & Meubelcollege Rotterdam en momenteel bezig met het laatste jaar. Mezelf vervelen doe ik eigenlijk nooit, ben altijd met van alles creatief bezig. Bakken, nagels lakken, boekje lezen, shoppen, nog een school opdracht, en ook bloggen vind ik gelukkig erg leuk.

Ondanks dat, voor mocht het je nog niet opgevallen zijn: Ik ben zo dislectie’s als het achtereind van een koe. Valt de een wel op, de ander niet, ik wou in ieder geval heel even laten weten dat ik het heb en ik heel hard mijn best doe om het zo min mogelijk telaten zien. Mocht je nou toch nog iets tegenkomen wat niet klopt kan je dat natuurlijk achterlaten in de comments.

 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “About

PLEASE, LEAVE A COMMENT

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s